fbpx

CUSTOM TESLA

Wenst u meer karakter te geven aan uw Tesla Model 3, S of X?
Dan bent u bij Lenoir aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden. 

Life is too short
to drive boring cars

EXTERIOR

SPUITWERK

U wenst een permanente en duurzame kleurwijziging? Een diepe glans en het comfort van naar de carwash te gaan? 

Dan  kiest u best voor het herspuiten van uw Tesla. U hebt hierbij de keuze uit een oneindige lijst van kleuren. 

EXTERIOR

WRAPPING

Heeft u een nieuwe kleur in mat of satijnglans op het oog voor uw Tesla? Of wenst u een specifieke structuur zoals brushed of carbon

Dan raden we u aan om uw wagen te laten wrappen. Deze wrap is verwijderbaar en geeft een bescherming aan de lak. 

EXTERIOR

CHROME DELETE

Een standaard Tesla is uitgerust met meerdere chrome elementen. Om uw wagen een discrete en sportieve look te geven, worden deze elementen vaak weggewerkt met behulp van een zwarte wrap. 

Hierbij wordt het chroom van de raamlijsten, spiegels en koffer aangepakt. Meestal wordt voor de kleur zwart hoogglans gekozen zodat de raamlijst mooi aansluit met het donkere raamoppervlak..

EXTERIOR

WINDOW TINTING

Al dan niet samen met een chrome delete wordt er vaak gekozen voor het tinten van de ruiten. Niet enkel houdt dit de warmte buiten maar het geeft een extra stijlvolle look.

EXTERIOR

LOGO'S & REMKLAUWEN

Wilt u de Tesla logo’s van uw wagen een aangepaste kleur geven, dan worden deze bij Lenoir nieuw besteld bij Tesla en gespoten in uw kleur naar keuze. 

Ook uw remklauwen kunnen we in een stijlvol accent spuiten, in een kleur naar keuze.

EXTERIOR

CARBON

Lenoir biedt eveneens een breed gamma aan van carbon onderdelen, zowel voor de Model 3, S, Y of X. Deze onderdelen zijn steeds uit 100% carbon vervaardigd. U heeft de keuze uit een matte of hoogglans afwerking.

EXTERIOR

VELGEN

Velgen spelen een grote rol in de uitstraling van een wagen. Lenoir heeft voor u een selectie gemaakt uit enkele vooraanstaande en kwalitatieve merken

Deze velgen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, met of zonder bandenset.

EXTERIOR

AUTOMATISCHE KOFFER

Wenst uw het comfort van een automatische koffer, dan kan Lenoir dit voor u installeren, zowel voor de voor- als de achterkoffer

Met het automatische systeem kunt u de koffer openen op meerdere manieren: met de knop, met een app, op het scherm in uw wagen en optioneel met een voetsensor.

EXTERIOR

COATING

Met een keramische coating zorgt u ervoor dat de lak van uw wagen beter beschermd is. Dankzij de vloeibare coating is uw wagen vuil- en waterafstotend. Hierdoor gaat het wassen van uw wagen eenvoudiger en is uw lak beschermd tegen schadelijke invloeden zoals verontreiniging. Een keramische coating beschermt evenwel niet tegen steenslag.

PAINT PROTECTION FILM

Bent u op zoek naar een optimale lakbescherming waarbij uw wagen beschermd is tegen krassen en steenslag? Dan kiest u best voor een Paint Protection Folie (PPF). 

Hierbij wordt er een volledig transparante folie op uw wagen aangebracht. Deze folie voorkomt krassen en beschadigingen door steenslag. Daarbij is deze folie zelfherstellend waarbij krassen letterlijk als sneeuw voor de zon verdwijnen bij warmte.

All of those cars
were once just
a dream
in somebody's head

INTERIOR

LEDER

Voor het ultieme luxe gevoel, kunt u het interieur van uw Tesla volledig laten bekleden. Om uw wagen te laten aansluiten aan uw smaak en stijl, is een lederen bekleding van het interieur mogelijk in alle kleuren en patronen

We begeleiden u bij uw keuze en maken graag tijd voor u vrij om in onze showroom de verschillende ledersoorten en patronen te komen ontdekken.

INTERIOR

ALCANTARA

Naast een lederen bekleding is het ook mogelijk om bepaalde elementen af te werken met alcantara.

De elementen die bekleed kunnen worden met alcantara zijn:

 • stuur
 • accenten in de zetels
 • dashboard
 • dakhemel
 • zonnekleppen

INTERIOR

CARBON

Om uw interieur die extra touch te geven, heeft Lenoir meerdere afwerkingen in carbon in haar gamma. Hierbij werken we enkel met 100% carbon.

We bieden de volgende elementen in carbon aan: 

 • dashboard
 • stuur
 • middenconsole
 • achterzijde van de voorzetels
 • achterventilatie
 • deur- en raambediening

INTERIOR

ALUMINIUM

Naast carbon zijn er ook meerdere afwerkingen mogelijk in alumnium, zoals de luidsprekers en de voor- en achterkoffer.

INTERIOR

RECARO ERGO

U bent op zoek naar het ultieme sportieve zitcomfort? Dan zijn deze Recaro autozetels voor u. We bekleden deze met het leder naar uw keuze, met uw persoonlijk patroon en stiksel.

RECARO SPORT

Ook de Recaro Sport zetels zijn beschikbaar bij Lenoir. Deze bekende kuipzetels geven uw Tesla een extra sportieve en luxueuze look. Bij de bekleding gebruiken we nappaleder, steeds in een patroon naar keuze. Ook de achterzijde van de zetels kan gespoten worden in de koetswerkkleur.

UW OFFERTE

Logo Lenoir

CONTACT

T +32 (0)11 72 89 82
E info@lenoir.be

BLIJF OP DE HOOGTE

SHOWROOM

Lenoir
Oude Spoorbaan 100.10
3500 Hasselt

Openingsuren

Op afspraak

Scroll naar top