fbpx

Tesla als gezinswagen? Dit moet je weten!

Met je gezin op pad in een Tesla. Dit moet je weten!

Share This Post

Een auto kiezen die jouw gezin van punt A naar punt B brengt, is niet altijd evident. Er zijn heel wat elementen van belang. Je wilt je gezin natuurlijk vlot, comfortabel en veilig vervoeren. In deze blog ontdek je de voordelen van Tesla als gezinswagen. 

De verschillende Tesla modellen

Er zijn op dit moment vier modellen van Tesla beschikbaar: Model S, Model 3, Model X en Model Y. Elk model heeft z’n eigen kenmerken. Het ene richt zich op comfort en opbergruimte, het andere dan weer op snelheid en bereik. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is dat ze volledig elektrisch de baan op gaan. 

In deze blog nemen we model Y als gezinswagen onder de loep. Dat betekent niet dat de andere modellen van Tesla niet in aanmerking zouden kunnen komen als gezinsmodel. Integendeel zelfs, jij als bestuurder kiest zelf welk model het meest geschikt is voor jouw gezin en jouw doeleinden. 

Mijn gezin vervoeren in een Tesla Model Y

Een belangrijk aspect bij de bouw van Tesla is veiligheid. Verschillende aspecten in een Tesla Y, waaronder de stijve carrosserie constructie en de bescherming vooraan in de wagen, zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel de baan op gaat. Niet alleen dankzij de constructie van de Tesla, maar ook dankzij de sensoren en het maximaal zicht kan je je gezin met een veilig gevoel vervoeren. De Tesla Model Y beschikt over twaalf sensoren waarmee nabije voertuigen worden gedetecteerd. De auto biedt ook een  360°-zicht dankzij camera’s aan zowel de voor-, zij- als de achterkant van de auto. 

Met het gezin op vakantie, richting de zon of richting de sneeuw? Ook dat is mogelijk met de Tesla Model Y. Dankzij de vierwielaandrijving is de auto geschikt voor regen, sneeuw en modder. Uiteraard is dat niet het enige dat van belang is om op vakantie te gaan. Je gezinsleden moeten comfortabel kunnen zitten én er moet voldoende ruimte zijn voor je bagage. De Tesla Model Y biedt daar de perfecte oplossing voor. Er is namelijk ruimte voor maximaal zeven personen dankzij de optionele derde zitrij. Verder is er meer dan 2.100 liter aan laadruimte beschikbaar. Koffers, skilatten en andere voorwerpen, je kan alles met de juiste Tetris-skills opbergen in de veelzijdige Tesla Model Y. De tweede rij is zo opgebouwd dat je elke zitplaats individueel kan inklappen om extra ruimte te maken voor jouw bagage. 

Iedereen mee? Alle bagage ingeladen? Check! Dan nog even controleren hoe ver we kunnen rijden. Je kan met de Tesla Model Y tot ongeveer 500 km rijden met één batterijlading. Onderweg opladen is ook geen probleem dankzij de Superchargers. Je vindt er onderweg meer dan 30.000. 

Een Tesla Model Y kan dus zeker ingeschakeld worden als gezinswagen. Veilig, comfortabel en voldoende bagageruimte. Ideaal voor je gezin! 

Een extra touch

Mag het voor jouw gezin iets anders zijn? Een andere look of een ander interieur? Dan biedt Lenoir heel wat mogelijkheden! Je kan de look van je Tesla volledig naar jouw stijl en voorkeur aanpassen, zowel de buitenkant van je auto als het interieur. Je vindt alle mogelijkheden hier terug.

Maandelijkse tips & tricks?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

More To Explore

Lenoir Tesla

Een nieuw interieur voor jouw Tesla

Een glimlach. We hopen dat dat op jouw gezicht verschijnt als je in je Tesla stapt. Maar misschien kunnen we die glimlach nog vergroten dankzij

Op zoek naar jouw custom Tesla?

Contacteer ons

Scroll naar boven