fbpx

Een andere kleur voor jouw Tesla? Bij Lenoir kan dat!

Een andere kleur voor jouw Tesla? Bij Lenoir kan dat!

Share This Post

Wij mochten bij Lenoir al heel wat Tesla’s personaliseren. Tesla-eigenaars komen voornamelijk bij ons om hun wagen te wrappen, af te werken met carbon en nieuwe velgen te plaatsen.

Wrapping is momenteel de populairste personalisatie. Klanten vragen ons vaak welke standaardkleur van Tesla het meest geschikt is om een mooi resultaat met wrapping te bekomen. Je ontdekt het antwoord in deze blog.

Wat is wrapping?

Laat je je auto wrappen, dan pakken we hem in met een soort folie. De folie bedekt je auto tot in de kleinste puntjes. Het resultaat? Een nieuwe kleur, met als afwerking glans, satijn of mat. Daarnaast kan je kiezen voor een specifieke structuur, een brushed of carbon look. 

Naast je auto een nieuwe look te geven, biedt het ook andere voordelen. Zo beschermt de folie je lak. Denk maar aan beschadigingen van steenslag of de deur van een andere auto die tegen jouw auto botst. In dergelijke situaties is hoogstwaarschijnlijk enkel je wrap beschadigd en niet de originele lak van je auto. Schade opgemerkt? Dan is het enkel nodig om de folie van dat specifieke onderdeel van je auto te vervangen. Extra bescherming voor je lak? Check! 

Verder is de folie verwijderbaar. Ben je uitgekeken op de kleur of structuur, dan kan je je wrap laten verwijderen of vervangen. Een nieuwe look? Check! 

Last but not least zorgt wrapping voor een unieke wagen. Je auto valt op, zowel op de weg als tussen andere auto’s. One-of-a-kind? Check!  

Tesla’s wrappen

Welke kleur Tesla koop je aan om nadien te laten wrappen? Wel, wij raden een zwarte Tesla aan. 

Waarom? Er zijn een aantal onderdelen die moeilijker gewrapt kunnen worden, waaronder de deurstijlen. Deze onderdelen zullen vaak de kleur van je auto blijven. Zwart is dan de meest geschikte kleur om te combineren met de kleur(en) van je wrap. De andere standaardkleuren van Tesla zijn veel opvallender en daardoor mogelijks niet de mooiste combinatie met jouw uitgekozen folie.

Mijn Tesla wrappen

Wil je jouw Tesla een andere, unieke look geven of wil je je lak beschermen? Je kan bij Lenoir terecht om je auto te laten wrappen. Wij toveren jouw Tesla om in een kleur naar keuze. Contacteer ons voor uitgebreide info en advies over de mogelijkheden.

Maandelijkse tips & tricks?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

More To Explore

Lenoir Tesla

Een nieuw interieur voor jouw Tesla

Een glimlach. We hopen dat dat op jouw gezicht verschijnt als je in je Tesla stapt. Maar misschien kunnen we die glimlach nog vergroten dankzij

Op zoek naar jouw custom Tesla?

Contacteer ons

Scroll naar boven